Vyhľadávanie


Kontakt

Pavol Ortuta

+421944954077

E-mail: port.sax@gmail.com

BLOG

Dátum: 31.10.2010

Vložil: Pavol Ortuta

Titulok: poďakovanie

Všetkým Vám zo srdca ďakujem, cením a vážim si vašu priazeň a podporu !
Jedno vám všetkým môžem sľúbiť, že sa mojich aktivít tak skoro nezbavíte, plány sú a je ich dosť. Len chcem aby to malo gule a prikláňam sa k podobným
ľuďom - muzikantom, ktorí moc na lacné umenie nie sú .... ☺
Ozajstná hudba je duchovná poloha ! Je to niečo ako viera ...

Dátum: 31.10.2010

Vložil: Stewen House

Titulok: Blahoželám

"..krasa...dolezite je milovat hudbu v sebe...dnes niektori uz len seba v hudbe..
Pali, drzim sicke paluchy ! Si borec"

Dátum: 31.10.2010

Vložil: Peter Rigó

Titulok: websax

Blahoželám ti ku stránke a prajem ti vela vela fúkačiek...

Dátum: 31.10.2010

Vložil: Radovan Tariška

Titulok: port.sax

Áno Palinko,s najväčším potesenim súhlasím !
Napísal si to krásne !!! Držím palce!! :-)

Dátum: 30.10.2010

Vložil: Danka Tančinová

Titulok: Perfomance

Super performance Palko( neviem ci som to napisala spravne) len umelec ktory ma jemnu dusu to dokaze ( skoda, ze nie vsetci tie ciltivo jemne duse chapu)ale keby ste ju nemali, nedavali by ste nam tak krasne umenie, ako je nielen hudba , ale aj ine druhe druhy umenia, pretoze je jedna vec nieco zahrat( namalovat) a uplne ina je podat to tak, aby to co si nou chcel povedat, sa dostalo aj dalej, smutne je, ze su ludia, ktori to ani nevedia prijimat...ale dufam, ze zvysok sveta sa prave prostrednictvom vas kvalitnych umelcov ukludni a pookrie(to potrebujeme vsteci,pretoze ten zhon a nevsimavost z vela ludi robi len bezduse schranky s hodnotami, ktore aspon mne su strasne cudzie...som rada ze to aspon tebe mozem povedat...niekedy ak to vravim ludom bez citu, pozeraju na mna a asi sa v duchu pytaju, alebo zaspala dobu, alebo prisla z inej planety..zelam vela hudobnych aj osobnych uspechov....

Dátum: 30.10.2010

Vložil: J.Polčová

Titulok: ..kde to žije - tam je P.O. ..;0))

...kiež by som mohla povedať, že si budem môcť niekedy s Tebou zahrať...:0)) ...možno tak poker (ak náhodou hráš), ale ten mi tiež veľmi nejde... :0)) ...ale musím uznať, že si Pán Muzikant a som hrdá nato, že pochádzam z rovnakého krásneho mesta ako Ty !! Čo vy nato Bardejovčania ??? Vám sa nezdá úžasný ??? :0) Skladám obdiv nad Tebou a nad každým, komu bol do vienka daný veľký dar, toho daru sa nevzdal....a dokázal to dotiahnúť tak ďaleko ako Ty. Si hudobník telom aj dušou...o tom svedčí aj Tvoja práca...a tie fotky z ranného detstva :0) no proste Paráááda !!! pripomína mi to seriál s nebohým p. Krónerom "My sme malí muzikanti.." apropó: vidím vo fotogalérii akcie, ktoré už boli (..čo bolo..bolo...) ale čo bude ?? nevidím tu akcie, ktoré plánuješ. A neverím tomu, že v blízkej dobe niečo neplánuješ..tak von s tým..;0) ...takže poprosila by som o doplnenie stránky :0)))))) Prajem Ti, nech Ti to naďalej tak krásne hraje - Zlom väz !!! ;0)) J.

Dátum: 30.10.2010

Vložil: Rudolf Goga

Titulok: websax

Pali, blahoželám Ti k Tvojej novej stránke, je fakt dokonalá. A kto nehral na saxofón, nehral na ničom - je pravda. A je pravda ale aj to, že som začal cvičiť práve vďaka Tebe. Budem skutočne rád, ak si budem môcť s Tebou niekedy zahrať. Držím Ti palce, nech sa Ti vo všetkom len darí.
Rudo.

Dátum: 30.10.2010

Vložil: Jana

Titulok: Kucbelová

Palec Ortutoslav, pozrela som tvoje nove stranky na webe. Je to splet prekrasnych spomieok, fotografii, hudby a hlavne projekt Teba samotneho. Je to prekrasne. Gratulujem k tomuto parádnemu nápadu. Si na zaberoch vsade iny. Usmievam sa ako si mal poriadne dlhe vlasy kedysi davno, ale aj na Tvojich zaciatkoch prave z fotografii. Vsade, kde si ucnikoval a su to prekrasne spomienky, iste pre Teba najma, ale ako ponuka pre mna konktretne teraz, je to napadite, detailne a zvyraznuje to vsetko o Tvojom zivote, vnutre samotneho a ak mozem teda, tak poviem, ze mi to uplne otvorilo obraz o Tebe samotnom. SI uzasny clovek, velmi prijemny a inteligentny chlapec a v mojom meritku aj skutocny chlap na mieste so vsetkym, co chlap ma mat a co ho hlavne robi chlapom...si charakter, ci sympatickost v jednoduchosti a to dokopy dava taky prijemny pohlad na Teba Pali ako celok...som velmi rada, ze mam tu sancu poznat ta a ze si sa dostal aj Ty do mojho zivota ako kvalita a zazemie dovery a krasneho priatelstva. Palec, mas to tu krasne na web stranke! Jana alebo ako Ty povies Janča:-)

<< 1 | 2